Arh Hostel

Začetek v 2024

S ponosom predstavljamo naš družinsko voden 12 posteljni hostel v kraju Slovenski Javornik, 1 km od Jesenic, 11 km od Bleda in le 6 km od meje z Avstrijo.

-10 min železniška postaja smer Vintgar/Bled/Nova Gorica
– 5 min železniška postaja smer Ljubljana/Jesenice
– 4 min avtobusna postaja Ljubljana/Jesenice
– 7 min avtobusna postaja Vintgar/Jesenice
– 5 min pizzerija
– 3 min trgovina
  

Lokacija in destinacija

Začenjamo z majhnim hostlom z dvanajstimi ležišči v dveh ločenih sobah.
Na voljo je skupna kopalnica, stranišče in manjša sobo za druženje, igralnica z ročnim nogometom kot je ob lepem vremenu na voljo tudi terasa. Zagotovimo lahko 2 parkirna mesta. Naša lokacija je izjemno ugodna za pohodnike zelo poznane Juliana Trail (300 m stran) ali ljudi, ki bi radi raziskali Bled in Bohinj, Kranjsko oz. Gorenjsko, pa bi vseeno raje prenočevali v tihem kraju.
Slovenski Javornik je edino naselje z železniško postajo v vse smeri. Naš hostel se nahaja 5 min hoje proč od Železniške postaje iz smeri Ljubljana in 15 min hoje stran od postaje smer Bled/Bohinj/Nova Gorica/Adria. Nudimo pa tudi dnevni shuttle prevoz do Bleda ali Bohinja.

Our Programs

Poleg 12 postelj je v kompleksu na voljo tudi avtomat za pijačo in prigrizke, soba za sprostitev, WiFi, terasa, možnost kuhanja lažjih obrokov in še več..

Sobe

Imamo na voljo 2 sobi kot skupna ležišča, večja s 4mi pogradi in manjša z 2 pogradoma. V primeru potrebe, lahko umestimo v manjšo sobo tudi posteljico za otroka.

Kuhinja

Ponujamo tudi možnost kuhanja svojih obrokov in kave, saj se tako prihrani kar nekaj denarja, seveda pa je na voljo tudi hladilnik in pomivalni stroj.

Terasa

Terasa bo odprta in dostopna, vendar je še potrebna sanacija, da postane še bolj udobna.

Rezervacije

Lahko nas najdete na booking in airbnb, smo pa veseli tudi direktnega kontakta in rezervacije, možno tudi čez desni obrazec. Napišite nam podatke, datum rezervacije in počakajte na potrditveni email. Za vse informacije in dodatke, se lahko dogovarjate po vzpostavitvi kontakta.

primer
Francka in Lojzek: 14.2.-16.2.2024
francka.lojzek@razhudnik.com

Podani e-mail se šteje kot vaša koda rezervacije.

V spodnji tabeli, lahko vidite polne termine.

1 + 8 =

Bi radi imeli svoje podjetje v naši mreži?

Pridruži seDonacija