Anastazija Art

Umetnost narave v naravni umetnosti

Sem umetnica, ki obožuje naravo, starodavno lepoto in praktične rešitve. Moja linija nakita je pravljičnega in plemenskega duha, narejena iz močnih kristalov in zdravilnih kovin. Na splošno rada ustvarjam. Večinoma delam s kristali in bakrom, zadnje čase tudi s srebrom. Najdete lahko vse vrste nakita, od preprostih prstanov, obeskov do kron, vilinskih ušes, zmajev, hroščev skarabeja, metuljev, kristalnih dreves in vsega, kar si lahko zamislite. Oglejte si video predstavitev:

 

Drugi del mojega ustvarjanja so delavnice. Gozd je bogat z idejami in čudovitimi deli narave, ki jih rad preoblikujem v umetnost. Na delavnicah ustvarjamo lovilce sanj, zeliščne palčke, vrtne okraske ter nakit iz žice in kristalna drevesa. Vabljeni, da se mi pridružite pri ustvarjanju v bližnji naravi.

Delavnice lahko izvedemo tudi na vašem domu, otroški zabavi ali drugih dogodkih …

Za naročila nakita ali delavnice mi pošljite e-pošto na email: anastazija.art@gmail.com

in si oglejte moje družbene strani:

Facebook stran: @anastazijaart

Instagram stran: @anastazija_art

DELAVNICA PAJKOV
Sreda, 26.10.2022 od 17.30 do 19.00

Iz izbranih perlic in tanke bakrene žice bomo spletli dva manjša pajka (ali enega večjega). Izdelane pajke bomo pritrdili na kaveljčke za uhane ali na vrvice kot obesek za okrog vratu/obesek za v prostor. Prispevek za delavnico je 20€, traja približno uro in pol.

Število udeležencev je omejeno, nujna je predhodna rezervacija in predplačilo. Prijave sprejemam najkasneje do predzadnjega dne pred datumom delavnice na anastazija.art@gmail.com
ali v FB inbox @anastazijaart

Več o nakitu in delavnicah si lahko ogledate na:

Youtube: https://youtu.be/h5Rf37X0z50
Facebook: @anastazijaart
Instagram: @anastazija_art

 

CELODNEVNA DELAVNICA KRISTALNIH DREVES
Nedelja, 23.10.2022 od 12.00. do 18.00.

Če bo sončen dan, bo delavnica na parceli v gozdičku, drugače pa v notranjih prostorih.
Izdelava drevesa traja kar nekaj ur, zato bo dogodek celodneven. Med pavzo (okrog 14.30) si bomo privoščili odlično vegetarijansko kosilo in tortico! (predviden meni: jesenska bučna juha, curry z mangom, metin riž, korenčkova solata z jabolki, sezonska kostanjeva torta)

Za stabilne osnove dreves oz. hribčke, imamo na izbiro različne kristale (kalcit, eklogit z granatom, selenit). V krošnjo na žice dodamo številne manjše kristalčke po vašem izboru (aventurin, malahit, ametist, roževec, rdeči jaspis, karneol, sodalit, tigrovo oko, prazolit, labradorit, mesečev kamen,…)

Prispevek za dogodek je 60€. Razstavljena bo tudi manjša stojnica, kjer bo možno kupiti nakit in tortice!

Več o nakitu in delavnicah si lahko ogledate na:

Youtube: https://youtu.be/h5Rf37X0z50
Facebook: @anastazijaart
Instagram: @anastazija_art

DELAVNICA KRISTALNIH OBESKOV bo v nedeljo, 16. oktobra ob 17.30.

Izbirali si boste svoj kristal in ga na enostaven ali bolj zapleten način spletli v svoj bakren obesek. Delavnica traja okrog dve uri, prispevek je 25 evrov.
Več informacij ter slike izdelkov iz preteklih delavnic si lahko ogledate na www.facebook.com/anastazijaart

Lokacijo vam sporočim ob prijavi. Razstavljena bo tudi stojnica nakita iz bakra in kristalov, kjer boste lahko kupili kaj zase ali svoje bližnje. Število udeležencev je omejeno, nujna je predhodna rezervacija. Prijave sprejemam na anastazija.art@gmail.com

ali v Facebook inbox @anastazijaart

Veselim se ustvarjanja z vami!
Anastazija

DELAVNICA
Delavnica bo v to nedeljo, 11.septembra ob 17.30 v bližini Lesc! ???
Naučite se enostavne izdelave lovilcev sanj iz naravnih materialov v prijetni družbi v nedeljo popoldne!
Osnovo, spleteno iz leskinih vej, bomo prepletli z mrežo iz barvnih vrvic ter okrasili z naravnimi okraski, perlami in različnimi peresi. Po želji lahko vpletete tudi kakšen svoj kos ali predmet, ki bi ga želeli v lovilcu sanj.
Prispevek za delavnico je 20 evr, traja približno dve uri. Za doplačilo lahko izberete tudi kristale za svojega lovilca sanj.
Delavnice bodo v bližini Lesc pri Bledu, lokacijo vam sporočim ob prijavi.
Razstavljena bo tudi stojnica nakita iz bakra in kristalov.
Število udeležencev je omejeno, nujna je predhodna rezervacija. Prijave sprejemam najkasneje do predzadnjega dne pred datumom delavnice na anastazija.art@gmail.com ?
ali v Fb inbox @anastazijaart ??
Se vidimo kmalu!
Anastazija ???

DELAVNICE

V nedeljo, 28.8. od 17.30 do 19.30 ste vabljeni na delavnico izdelovanja obeskov! ????

Vsak si bo izbral svoj kristal, katere bomo vpletli v bakreno ali posrebreno žico ter jih privezali na vrvice. Naredite lahko enostavnejšo (primerno tudi za moške) ali bolj podrobno pletenje. Izdelate lahko enega ali več obeskov.
Delavnico bomo imeli v senčnem gozdu v bližini Lesc, točno lokacijo vam sporočim ob prijavi. 
 
Prispevek za delavnico je 25 evr, število udeležencev je omejeno. Prijave sprejemam do predzadnjega dne pred datumom delavnice na anastazija.art@gmail.com ali zasebna sporočila @anastazijaart ???

Veselim se ustvarjanja z vami!

DELAVNICE

Sobota 9.7.2022 od 11.30 do 13.30, prispevek na osebo je 27 evr

Na dan za pobiranje cvetov, v soboto 9.julija, ste vabljeni v dišeč nasad v Vrt okusov na sproščujočo delavnico izdelovanja domačih zeliščnih snopkov! ?☘?????☘?

Delavnico bomo imeli na čudoviti lokaciji @matejareš v Vrtu okusov, skozi katerega se bomo sprehodili in spoznali različna zelišča, nato pa bomo v senčki pod kozolcem skupaj pletli snopke kot v starih časih. ?‍♀️??‍♂️?
Izbirali bomo med številnimi rastlinami kot so: različne vrste žajblja, sivke, vrtnice, pelin, meta, melisa, ognjič itd, ter iz njih spletli tri različne zeliščne snopke ?☘????
Razstavljena bo tudi manjša stojnica, kjer bo možno kupiti nakit ter domače izdelke in sveže pridelke z vrta, prostor pa je namenjen tudi povezovanju različnih spretnosti, tako da ste vabljeni, da se s svojimi izdelki ali storitvami pokažete širši družbi! ????
LOKACIJA: Vrt okusov v Zgornjih Gorjah, 4247 Zgornje Gorje.
Datum: Sobota 9.7.2022 od 11.30 do 13.30, prispevek na osebo je 27 evr. ????☘?
Na voljo bo tudi voda, čaj, kava in prigrizki! ????☕??
OBVEZNE PRIJAVE: Število udeležencev je omejeno na 10, zato se čimprej prijavite na anastazija.art@gmail.com ali v zasebna FB sporočila @anastazijaart , mesto si rezervirate s predplačilom. ????☘?
Veselim se ustvarjanja z vami,
Anastazija ??☘??

Povezava do Fb strani z mojim nakitom in objavami dogodkov: https://www.facebook.com/anastazijaart

 
 
 

Povezava do ogleda Vrta okusov: https://www.facebook.com/Vrtokusov/

 

DELAVNICE – 12.6.2022

Pozdravljeni!

Vabljeni na delavnico dreves iz bakrenih žic in kristalov, odlično vegetarijansko kosilo v naravi, sprehodih po čudovitem vrtu ter za konec poslusanje gostje, ki nam bo predstavila vedsko astrologijo.
Delavnica se prične v nedeljo, 12.6.2022 v Vrtu okusov (Zgornje gorje 37a) ob 10.30 in traja do 17.30. Okoli 13.00 bomo jedli odlično vegetarijansko kosilo (juha iz listov rdeče redkvice, kruhov cmok s pečeno zelenjavo in česnovo omako, sezonska solata in čokoladno – jagodna torta). Okoli 16.30 se nam bo pridružila gostja (vedska astrologinja) in nam na kratko predstavila svoje delo. Prav tako bo možno kupiti domače pridelke iz vrta, nakit ter druge izdelke.
Prispevek za celodnevni dogodek s kosilom je 65 evrov, prostora le za 10 oseb hkrati. Obvezna je predhodna prijava na e-mail: anastazija.art@gmail.com
ali Facebook stran @anastazijaart
Pridružite se nam, imeli bomo čudovit dan!?????????

Ocena:
Št. cenitev: